شرایط ثبت نام بدون کنکور دانشگاه علمی کاربردی نیمسال دوم 96
شرایط ثبت نام بدون کنکور دانشگاه علمی کاربردی نیمسال دوم 96
1-داشتن دیپلم نظام قدیم (چهار ساله،شش ساله نظری و هنرستان) یا دیپلم سه ساله نظام جدید، دیپلم جدید فنی حرفه ای و یا کاردانش 2-روش گزینش دانشجو تنها بر اساس معدل کل دیپلم با در نظر گرفتن سهمیه های مربوط به شاغلین - متقاضیان بومی و عزیزان ایثار گر انجام می گیرد. داوطلب شاغل : شاغل به کسی اطلاق می گردد که در دستگاه های اجرایی اعم از دولتی و غیر دولتی، در حرفه منطبق با رشته انتخابی شاغل باشد و در هنگام ثبت نام مشغول به فعالیت باشد .
ثبت نام بدون کنکور دانشگاه علمی کاربردی در مقطع کارشناسی ( کاردانی به کارشناسی )
داوطلبان متقاضی ثبت نام که دارای شرایط عمومی و اختصاصی هستند می توانند در پذیرش مذکور ثبت نام و شرکت کنند. روش گزینش دانشجو: گزینش دانشجو در هر یک از کدرشته محلهای تحصیلی براساس معدل کل مندرج در گواهینامه کاردانی، نوع مدرک کاردانی، سهمیه های آزاد، شاغل، رزمندگان و ایثارگران، بومی بودن و با توجه به صلاحیتهای عمومی داوطلبان براساس ضوابط دانشگاه جامع علمی ـ کاربردی و مصوبات مربوط صورت میگیرد. داوطلبان سهمیه آزاد که مدرک کاردانی آنان مطابق جداول مربوطه دفترچه راهنمای ثبتنام مرتبط با رشتههای تحصیلی انتخابی باشد در اولویت پذیرش برای آن رشته قرار میگیرند. البته لازم به توضیح است که تغییر رشته در مقطع کاردانی به کارشناسی علمی و کاربردی مجاز هست منتهی الویت پذیرش برای رشته های مرتبط خواهد بود در ضمن ظرفیت باقیمانده در هر کدرشته محل، با اولویت یکسان به داوطلبان سهمیه آزاد با مدارک کاردانی غیرمرتبط اختصاص مییابد. پیشنهاد میشود داوطلبان نسبت به انتخاب کدرشته محلهای مرتبط با رشته تحصیلی مقطع کاردانی خود اقدام کنند.جهت مشاوره و راهنمایی انتخاب رشته خود در دانشگاه علمی کاربردی با مشاوران درخت دانش با شماره 9099072943 تماس بگیرید و از راهنمایی های مشاوران درخت دانش بهره مند شوید.
داوطلبان سهمیه شاغل صرفاً در یک زیرگروه آموزشی در رشته مرتبط با شغل آنان پذیرش خواهند شد. برای هر یک از موارد فوق ارایه مستندات مربوط در زمان ثبتنام توسط دانشجو به مرکز آموزشی ضروری میباشد.
گزینش دانشجو به روش متمرکز: در کدرشته محلهایی که پذیرش در آنها به روش متمرکز صورت میپذیرد با توجه به امتیاز کل داوطلبان، اولویتهای انتخابی آنها و ظرفیتهای اختصاص داده شده به هر سهمیه، فهرست پذیرفتهشدگان نهایی استخراج و از طریق سایت سازمان سنجش آموزش کشور به آدرس www.sanjesh.org اعلام می شود.
گزینش دانشجو به روش نیمهمتمرکز:
در کدرشته محلهایی که نیاز به اقداماتی نظیر مصاحبه یا آزمون عملی دارند، گزینش نهایی داوطلبان به صورت نیمهمتمرکز براساس امتیاز کل و از بین معرفیشدگان چندبرابر ظرفیت پس از انجام مصاحبه یا آزمون عملی و با توجه به صلاحیتهای عمومی آنان انجام میگیرد. معرفیشدگان کدرشته محلهای مذکور لازم است براساس برنامه زمانی که به همراه فهرست اسامی آنان از طریق سایت سازمان سنجش آموزش کشور منتشر میشود برای انجام مراحل فوق به نشانیهای اعلام شده مندرج در دفترچه راهنمای ثبتنام مراجعه کنند. بدیهی است گزینش نهایی براساس نتیجه مصاحبه یا آزمون عملی انجام خواهد شد.
زمان ثبت نام دانشگاه بدون کنکورعلمی کاربردی
همانطور که اطلاع دارید از روز شنبه تاریخ 28/11/96 ثبت نام بدون کنکور علمی کاربردی شروع شده و تا روز چهارشنبه تاریخ 2/12/96 ادامه دارد.
دانشگاه جامع علمی کاربردی
دانشگاه علمی کاربردی یکی از دانشگاه های وابسته به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری است که با هدف ارتقاء سطح مهارت شاغلین بخشهای مختلف اقتصادی و افزایش مهارت های حرفه ای فارغ التحصیلان که فاقد تجربه اجرایی می باشند تشکیل و نسبت به برگزاری دوره های علمی کاربردی در مقاطع کاردانی و کارشناسی ناپیوسته و کارشناسی ارشد فعالیت می کند.این دانشگاه زیر نظر وزارت علوم، تحقیقات و فناوری اداره می شود. این دانشگاه دارای 31 واحد استانی و نزدیک به 1000 مرکز آموزشی در سطح کشور است و در سه مقطع کاردانی ( بدون آزمون براساس معدل دیپلم )، کارشناسی ناپیوسته (روش ترمی از طریق بدون آزمون براساس معدل کاردانی ) و در مقطع کارشناسی ارشد از طریق آزمون دانشجو می پذیرد. آموزش ها در مراکز آموزشی مورد تأیید انجام شده و واحدهای استانی وظیفه نظارت و هماهنگی این مراکز را بر عهده دارند.
هدف دانشگاه علمی کاربردی، فراهم آوردن زمینه مشارکت سازمانها و دستگاههای اجرایی دولتی و غیر دولتی برای آموزش نیروی انسانی متخصص و مورد نیاز بخشهای مختلف اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی کشور است، به نحوی که دانش آموختگان بتوانند برای فعالیتی که به آنها واگزار می شود، دانش و مهارت لازم را کسب نمایند.دانشگاه علمی کاربردی مسوولیت برنامه ریزی، سازماندهی، پشتیبانی های کارشناسی، عملیاتی، اطلاعات و سیاستگذاری های کلان و نیز نظارت و ارزشیابی مراکز و موسسات علمی کاربردی را بر عهده دارد.
انواع نظام های آموزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی : الف- کاردانی فنی ب- کاردانی حرفه ای ج- مهندسی فناوری ه- کارشناسی حرفه ای ارشد - مهندسی فناوری ارشد نمره قبولی در دوره های ترمی 10میباشد قبلا در دوره های پودمانی 12 بود. همچنین دوره های ترمی امتحان جامع ندارد اما در دوره های پودمانی دانشجویان پس از اتمام کلیه پودمانها باید در امتحان جامع شرکت کنند و پس از قبولی به آنها مدرک ارائه خواهد شد. امتحان جامع شامل چند درس تخصصی هر رشته خواهد بود. مزایای دوره های ترمی دوره های پودمانی دیگر برگزار نمی شود و دانشگاه جامع علمی کاربردی تنها در دوره های ترمی اقدام به پذیرش دانشجو بدون آزمون می کند.
مزیت دوره های ترمی به دوره های پودمانی اولا حداقل نمره قبولی است که در دوره ترمی 10 است ولی در دوره پودمانی 12 بود. دوما در دوره های پودمانی دانشجو مجبور بود در اخر دوره در یک امتحان جامع شرکت کند که در دوره های ترمی این مشکل نیز وجود ندارد و هرترم پس از پاس کردن هر درسی، نمره آن ثبت شده و نیازی به امتحان مجدد نیست. دوره های ترمی در دانشگاه جامع علمی کاربردی دارای معافیت تحصیلی می باشند. پذیرش دانشجو به دو صورت سهمیه آزاد و سهمیه شاغل می باشد. این دانشگاه همچنین رشته های مدیریت خانواده – فناوری اطلاعات - مترجمی زبان – مدیریت کسب و کار را با عنوان دوره غیر ضروری(حین کار) در مقطع کاردانی و رشته مدیریت خانواده در مقطع کارشناسی را به متقاضیانی که فرصت حضور در کلاسها را ندارند ارایه می نماید. این دوره ها بدین شکل است که دانشجو ابتدای ترم انتخاب واحد می کند و انتهای ترم در امتحانات شرکت می کند. پس حضور دانشجو در کلاس ها لازم نیست و اصلا کلاسی وجود ندارد که دانشجو بخواهد در آن شرکت کند. این دوره ها برای زنان خانه دار و کارمندانی که به هیچ وجه نمی توانند در هیچ کلاسی شرکت کنند مناسب است.
کاردانی فنی و کاردانی حرفه ای از چهار گروه تشکیل شده است:
• گروه صنعت ( رشته های فنی و مهندسی ) •
گروه مدیریت و خدمات اجتماعی ( رشته های علوم انسانی و مدیریت )
• گروه کشاورزی •
گروه فرهنگ و هنر هر داوطلب بر اساس میزان علاقه مندی خود در رشته های تحصیلی و شرایط اختصاصی هر یک از مراکز آموزشی در که در جدول شمار (2 و 5 ) در دفترچه راهنمای ثبت نام آمده، منحصرا می تواند در یکی از گروه های آموزشی اصلی ( صنعت ، کشاورزی ، مدیریت و خدمات اجتماعی و فرهنگ و هنر ) شرکت کند. هر داوطلب می تواند 30 رشته را از یک گروه آموزشی انتخاب کند. اگر داوطلبی می خواهد خودرا شاغل معرفی کند باید از حتما رشته های مرتبط به شغل خود را انتخاب کند.
شرایط ثبت نام بدون کنکور دانشگاه علمی کاربردی
در مقطع کاردانی شرایط پذیرش دانشجو علمی کاربردی دارا بودن شرایط عمومی تحصیل در نظام آموزش عالی، دارندگان دیپلم کامل متوسطه در رشته های ریاضی-فیزیک، علوم تجربی ، علوم انسانی، فنی حرفه ای و کاردانش می باشد. دارندگان دبپلم متوسطه رشته های ریاضی – فیزیک، علوم تجربی، علوم انسانی نیاز به گذراندن دوره پیش دانشگاهی ندارند.
مشاوره تحصیلی درخت دانش
جهت دریافت اطلاعات و انتخاب رشته ای آگاهانه و همچنین بازار کار با مشاوران درخت دانش از طریق شماره تلفن 9099072943 بدون کدگیری تماس گرفته و آینده تحصیلی و شغلی خود را با چراغ مشاوران درخت دانش روشن سازید.