شیوه نامه هدایت تحصیلی پایه نهم
شیوه نامه هدایت تحصیلی پایه نهم
- هدف از هدایت تحصیلی چیست ؟
- آزمون استعداد سنجی چیست؟
- شیوه نامه هدایت تحصیلی نهم چیست ؟
- چه عواملی که باعث ایجاد اشتباه در انتخاب رشته پایه نهم و همگام با هدایت تحصیلی می شود ؟
هدف از هدایت تحصیلی چیست ؟
هدایت تحصیلی پایه نهم ، به معنای راهنمایی و مشخص کردن یک مسیر برای ادامه تحصیل در رشته های مختلف می باشد تا بر اساس آن دانش آموزان بتوانند بصورت آگاهانه شاخه و رشته تحصیلی خود را انتخاب کنند. راهنمایی و هدایت تحصیلی دانش آموزان عزیز باید بر اساس توانایی آنها، علاقه، بازار کار و پیش بینی و آینده نگری انجام خواهد شد.
آزمون استعداد سنجی چیست؟
شاید یکی از مهمترین دغدغه های دانش آموزان در دوران تحصیل خود انتخاب رشته آنها می باشد .دوره پیش دانشگاهی به جهت فشار درسی فرصت مناسبی برای شناخت رشته ها نیست و دانش آموزان در هنگام انتخاب رشته از عدم شناخت رشته ها رنج می برند از آن مهمتر اینکه شناخت درستی از شخصیت خود به جهت انتخاب رشته ندارند. لذا در این بسته تلاش بر آن بوده است که علاوه بر معرفی رشته ها با اجرای یک تست رغبت سنج دانش آموز شناخت بهتری از خود داشته باشد و بتواند با شناخت صحیح از رشته ها و شناخت صحیح از خود انتخاب بهتری داشته باشد لذا با معرفی این تست که به تست هالند مشهور است می پردازیم از دانش آموزان انتظار می رود بعد از خواندن توضیحات این تست تست مورد نظر را اجرا و تیپ شخصیتی خود را مشخص نمایند مطمئنا از نتیجه این تست می توانند در انتخاب رشته خود بهره لازم را ببرند.آزمون هدایت تحصیلی به صورت تست آنلاین هدایت تحصیلی ارایه می شود که می توان با وارد شدن به سامانه انتخاب رشته دبیرستان این کار را انجام داد.
شیوه نامه هدایت تحصیلی نهم
از آنجا که یکی از مهمترین وظایف آموزش و پرورش در قبال دانشآموزان، ایجاد بستر رشد خود آگاهی، کشف استعدادها و طرحریزی تحصیلی و شغلی برای ورود به دنیای بزرگسالی است، عدم توجه به آن میتواند خسارات جبران ناپذیری در آمادهسازی نیروی انسانی در پی داشته باشد لذا آموزش و پرورش سندی تحت عنوان بخشنامه هدایت تحصیلی نهم یا شیوه نامه هدایت تحصیلی پایه نهم را ابلاغ کرده است. تأکید سند تحول بنیادین آموزش و پرورش بر کسب شایستگیها و مهارتهای لازم برای دانشآموزان به منظور انتخاب رشته است و زمینه تحصیلی مناسب نیز موید این نگاه فرآیندی به مقوله هدایت تحصیلی دانشآموزان است. از آنجا که اعتقاد بر این است که نتیجه فرآیند و برنامه انتخاب رشته نهم باید به طراحی مسیر زندگی دانشآموزان با انتخابی آگاهانه و آزادانه منجر شود، لذا برای اجرایی شدن مصوبه نهصد و بیست و هفتمین (927) جلسه شورای عالی آموزش و پرورش، شیوهنامه هدایت تحصیلی نهم متوسطه جهت اجرا به استانها ابلاغ شده است. دانش آموزان و والدین گران قدر برای ورود به سایت انتخاب رشته دبیرستان و دریافت برگه هدایت تحصیلی پایه نهم با شماره 9099072943 تماس حاصل فرمایند و یا بر روی لینک هی زیر کلیک کنید.
چه عواملی که باعث ایجاد اشتباه در انتخاب رشته پایه نهم و همگام با هدایت تحصیلی می شود ؟
1) اصرار پدر و مادر به این که من دلم می خواد بچه ام این کاره بشه و انقدر بگن و بگن که دانش اموز واقعا فکر کنه که خودشم اینو می خواد. تکرار و تکرار باعث از بین رفتن خلاقیت میشه. تکرار، مهارت فکر کردن و قبول کردن و کار کردن رو افزایش میده. در نتیجه تکرار و تکرار باعث میشه تا دانش اموز همه چیزیهایی که می خواست رو فراموش کنه.
2) تصمیم گیری بر اساس یک سری از دروسی که در آنها ضعیف و قوی هستند. مثلا چون ریاضیم قویه باید برم رشته ریاضی، چون ریاضیم ضعیفه باید برم انسانی، چون زیستم قویه باید برم تجربی.
3) باورهای غلط درباره شغلهای مختلف که بیشتر ریشه در تلقینات خانواده و دوستان و اطرافیان داره.
4) تسلط به تکنولوژیها ی روز 5 لجبازی دانش آموز با خانواده.
5) درگیریهای عاطفی و مشکلات خانوادگی که اجازه فکر کردن و تصمیم گیری درست رو از دانش اموز و خانواده سلب می کنه.
6) هدایت تحصیلی غلط مشاوران و اکتفا به نمرات دانش آموز و یک سری فرم و پرسشنامه.
7) عدم مشاوره انتخاب رشته و معرفی رشته های دانشگاهی خصوصی با والدین دانش آموز و خود دانش آموز.
8) دنباله روی از دوستان صمیمی.
9) راهنماییهای غلط کسانی که اصلا تخصص این کار رو ندارند.
برای مشاوره و دریافت برنامه ریزی برای قبولی تیزهوشان نهم بر روی لینک رنگی کلیک نمایید.
راههای ارتباطی با کارشناسان و مشاوران درخت دانش
شماره تماس: 9099072943
کانال تلگرام: http://t.me/derakhte-danesh
اینستاگرام: سامانه مشاوره تحصیلی درخت دانش
به امید موفقیت داوطلبان پر تلاش ایران عزیز